Newsletter

Online prijava za posao

SEZONSKO ZAPOSLENJE
Dobro došli na online prijavu za sezonski posao!

Tijekom cijele godine a posebno tijekom ljetne turističke sezone zapošljavamo značajan broj radnika: kuhara, konobara, pomoćnih radnika u kuhinji, nadzornica, sobarica, pomoćnih radnika u domaćinstvu, licenciranih spasilaca na bazenu/plaži, suradnika u wellnessu i nosača prtljage.

Ukoliko želite steći radno iskustvo u poticajnom i dinamičnom radnom okruženju, s mogućnošću daljnjeg razvoja karijere, te sudjelovati u razvoju jednog od vodećih turističkih proizvoda na Jadranu, ispunite prijavni obrazac.

Studenti, shvatite i vi ovo kao priliku za nova iskustva.

Radnici koji su već bili zaposleni u HOTELIMA DUBROVAČKA RIVIJERA d.d. u prethodnoj sezoni i čije podatke imamo u bazi ne trebaju ispunjavati online prijavu.

1. Osobni podaci
2. Adresa (stalni boravak)
3. Radno mjesto
4. Radno iskustvo


5. Školovanje
6. Zaposlenje
Napomena

Svojim potpisom kandidat daje svoju izričitu i bezuvjetnu suglasnost

  • Da HOTELI DUBROVAČKA RIVIJERA d.d. mogu prikupljati, obrađivati i koristiti sve njegove gore navedene i ostale osobne podatke, koje dobrovoljno daje HOTELIMA DUBROVAČKA RIVIJERA d.d. na njezin usmeni ili pismeni upit (npr., ali ne isključivo: OIB, fotografije i sl.), za potrebe organizacije i sezonskog zaposlenja u tekućoj godini.
  • Da HOTELI DUBROVAČKA RIVIJERA d.d. smiju prikupljene i/ili obrađene podatke dijeliti s povezanim društvima (HUP-ZAGREB d.d.) za potrebe utvrđivanja može li se kandidatu ponuditi posao u kojem od povezanih društava, što kandidat neće smatrati kršenjem pozitivnih propisa o zaštiti osobnih podataka niti će za to tražiti ikakvu sudsku ili izvansudsku naknadu.
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Dubrovnik Riviera Hotela.

Garantiramo najbolju cijenu!

Kada rezervirate preko naše web stranice – najbolja moguća cijena je zagarantirana! Ako nađete nižu cijene prije ili unutar 24h nakon što ste rezervirali svoju hotelsku sobu, mi obećajemo primijeniti navedenu nižu cijenu, te Vam pokloniti dodatnih 5% popusta na cijenu!