SHINE SPA FOR SHERATON™

Opustite se u vrhunsko dizajniranom i raskošno opremljenom Shine Spa for Sheraton™ u sklopu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela koji će Vam pružiti ultimativno opuštanje i bijeg od ubrzanog životnog tempa. Zajedno sa Sheraton Fitness modernom teretanom otvorenom za goste 24 sata dnevno, Shine Spa Centar se rasprostire na impresivnih 1500 m2.

Okrunite svoj boravak relaksirajući se uz vanjske i unutarnje bazene, opuštajući se u saunama i whirlpool-u te se prepustite našem profesionalnom osoblju koje je za Vas pripremilo različite spa tretmane. Ukoliko volite aktivan odmor, za Vas imamo vanjske teniske terene, vrhunsko opremljeni fitness centar te dvoranu za različite pilates/yoga programe. Za najmlađe, na raspolaganju stoji dječje igralište u hladu i dječji bazeni kako biste bili sigurni da će se Vaša djeca moći bezbrižno igrati i rekreirati.


SPA HOTELA ASTAREA


U sklopu hotela Astarea pak možete uživati u wellness centru sa saunom i teretanom te izabrati neki od brojnih opuštajućih tretmana koje je za Vas pripremilo naše stručno osoblje. Na raspolaganju su Vam prostrani otvoreni bazen, ali i zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom. Sadržaje wellness centra Astarea mogu koristiti gosti hotela Astarea, Villa Mlini te hotela Mlini.
Cjenik Comfort zone - Astarea