Ville Srebreno

Villas Srebreno - Lovorka, Supetar i Srebrenka

Za vrhunski odmor u prostranim i luksuznim apartmanima u blizini Dubrovnika, moći ćete izabrati odmor u tri restaurirane vile sa 4* apartmanima: Villa Srebrenku, Villa Lovorku i Villa Supetar.Villa Srebrenka
Vila Srebrenka nudi odabir tri dvosobna apartmana, kategorije 4*, veličine između 55 i 70 m², s pogledom na more.

Villa Lovorka
Villa Lovorka nudi odabir šest jednosobnih ili dvosobnih apartmana, kategorije 4*, veličine između 50 i 80 m², s pogledom na more ili park.

Villa Supetar
Villa Supetar nudi odabir četiri jednosobna ili dvosobna apartmana, kategorije 4*, veličine od 42 do 60 m². Svi apartmani imaju balkon i pogled na more.

Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije villa informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična villa koja se nalazi na navedenoj fotografiji.


Pravila za dovođenje kućnih ljubimaca - psi
Psi težine do 18 kg su dobodošli, uz prethodnu najavu. Boravak psa u sobi se naplaćuje 76 kn po noći.
Vaš pas treba ostati na uzici izvan gostinjske sobe, a njegov boravak nije dozvoljen u bilo kojem prostoru u kojem se poslužuju hrana i piće, uključujući i područja bazena. Ako dolazite s psom, molimo vas da to unaprijed najavite.

Gosti Villa Srebreno slobodni su koristiti:
• Shine Spa zona uključuje upotrebu unutarnjeg bazena uz nadoplatu dnevne karte za spa, koja se može kupiti na Spa recepciji

*Dragi gosti, molimo imajte na umu da Premium Apartmani Srebreno i Ville Srebreno nisu dio branda Sheraton i ne nude sadržaje i usluge prema Sheraton brandu standardu.
Također, molimo imajte na umu da je vanjski bazen Sheraton Dubrovnik Riviera hotela namijenjen samo za goste navedenog hotela.
Ekskluzivni 4* apartmani s prekrasnim pogledom na more ili park, luksuzno uređen interijer osigurat će poseban odmor za pamćenje.