Rivijera Dubrovnik proteže se od delte rijeke Neretve do rta Oštro na samom jugu Hrvatske, a podijeljena je u dva dijela: donja Neretvanska dolina koja ima prirodnu vezu s unutrašnjošću Hrvatske te uski obalni dio podno Dinarskog masiva s pripadajućim otocima.

Obala je prožeta zaljevima, plažama egzotične ljepote i mnoštvom pošumljenih otoka, a bujna mediteranska vegetacija stvara poseban, opuštajući ugođaj. Područje dubrovačke rivijere obiluje mjestima povijesnog značaja, bogate prirodne i kulturne baštine te renesansnim ljetnikovcima okruženim bajkovitim perivojima i vrtovima. Tijekom odmora u hotelima u Mlinima posjetite prelijepa mjesta dubrovačke rivijere!


Cavtat - odlikuju ga predivne palače i ljetnikovci. Ovdje možete uživati u miru skrovitih uvala i dugih šetnji uz more, uz pogled na male otočiće koji su se smjestili pred morskim vratima ovog grada.

Klek - ovo malo mjesto s tek dvjestotinjak stanovnika krasi velika šljunčana i osvijetljena šetnica uz more - Lungo Mare, koja spaja Klek s mjestom Radalj. Klek je odlična destinacija za obiteljski odmor.

Otok Lopud - smješten sjeverozapadno od grada Dubrovnika, ovaj je otok dio elafitskog otočja, a krase ga dva prekrasna zaljeva: Lopudski zaljev i Šunj. U zaljevu Šunj je jedna od najljepših pješčanih plaža na Jadranu.

Trsteno - ovo romantično mjesto poznato je po 500 godina starim spomenicima prirode i gigantskim azijskim platanama. Uživajte u vrtu s ljetnikovcem, akvaduktom, mlinicom, baroknom fontanom...

Ston - Stonske Zidine s Kulama i tvrđavama su jedan od većih srednjovjekovnih urbanističkih pothvata u ukupnoj dužini od 5.5 km, sa 40-ak kula i 5 tvrđava. Poznata je i stonska solana.