Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Jedinstveni moderni dragulj na Dubrovačkoj rivijeri.

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel otvorio je svoja vrata u 2015.g., kao luksuzno odmorište koje će Vam biti na raspolaganju tijekom čitave godine. Hotel je smješten na samoj obali mora, svega 5 minuta od Dubrovnika, tzv. "bisera Jadrana" i predstavlja savršen spoj usluga vrhunskog smještaja, besprijekorne organizacije konferencijsko-banketnih usluga te izvanredne hrvatske i internacionalne kuhinje.

Smješten u opuštajućem Župskom zaljevu te okružen plažom i kristalno čistim morem, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel je Vaša savršena destinacija bilo da ste na odmoru ili na poslovnom putovanju.

Dizajn hotela, inspiriran jarkim krovovima starog grada, tradicionalnim filigranskim nakitom te jadranskim koraljem, se svojim modernim linijama idealno uklopio u autentično okruženje dubrovačke rivijere. Opustite se u Shine Spa, upijte sunčeve zrake kraj bajnog vanjskog bazena ili uživajte u kvalitetnoj knjizi i igri šaha kraj kamina u našoj elegantno uređenoj knjižnici.
S 251 prostranom i luksuznom sobom, 1500m2 prestižnog kongresnog centra te očaravajućim pogledima na more i okolinu, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel zadovoljava Vašu svaku želju.

Molimo primite na znanje da kućni ljubimci nisu dobrodošli u hotel.

Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije soba i apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična soba ili apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.


Konferencijske i banketne dvorane – plan kapaciteta, raspoloživosti i tlocrt dvorana – Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel - preuzmite PDF

Brošura - preuzmite PDF
Lokacija hotela:
Širina 42°37'24.35"S
Dužina 18°11'43.66"I

Lokacija hotela: Širina 42°37'24.35"S, Dužina 18°11'43.66"I

 
HOTEL FACT SHEET
(Preuzmite, 483.42 KB)