Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Jedinstveni moderni dragulj na Dubrovačkoj rivijeri.

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel otvorio je svoja vrata u petak, 28.08.2015., kao luksuzno odmorište koje će Vam biti na raspolaganju tijekom čitave godine. Hotel je smješten na samoj obali mora, svega 5 minuta od Dubrovnika, tzv. "bisera Jadrana" i predstavlja savršen spoj usluga vrhunskog smještaja, besprijekorne organizacije konferencijsko-banketnih usluga te izvanredne hrvatske i internacionalne kuhinje.

Smješten u opuštajućem Župskom zaljevu te okružen plažom i kristalno čistim morem, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel je Vaša savršena destinacija bilo da ste na odmoru ili na poslovnom putovanju.

Dizajn hotela, inspiriran jarkim krovovima starog grada, tradicionalnim filigranskim nakitom te jadranskim koraljem, se svojim modernim linijama idealno uklopio u autentično okruženje dubrovačke rivijere. Opustite se u Shine Spa, upijte sunčeve zrake kraj bajnog vanjskog bazena ili uživajte u kvalitetnoj knjizi i igri šaha kraj kamina u našoj elegantno uređenoj knjižnici.
S 251 prostranom i luksuznom sobom, 1500m2 prestižnog kongresnog centra te očaravajućim pogledima na more i okolinu, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel zadovoljava Vašu svaku želju.

Politika dovođenja kućnih ljubimaca (pasa)

Mi smo hotel koji će rado ugostiti pse – do dva malena psa bez naknade, težine do 18 kg po psu.
Svi psi moraju ostati na uzici izvan gostinjske sobe, a njihov boravak nije dozvoljen u bilo kojem prostoru u kojem se poslužuju hrana i piće, uključujući i područja bazena.
Naknada za psa: molimo imajte na umu da ćemo na Vašu sobu pribilježiti povratnu naknadu od 100 € po prije vaše odjave iz hotela te ukoliko će biti troškova dodatnog i neophodnog čišćenja u pripremi za našeg sljedećeg gosta – za navedeni iznos ćemo Vas teretiti. Ukoliko će biti potrebna dezinfekcija sobe, radi uklanjanja životinjskih nametnika, bit ćemo prisiljeni dodatno zaračunati naknadu na navedenu naknadu za čišćenje sobe.
Ukoliko neće biti potrebno dodatno čistiti, dezinficirati i čistiti od nametnika, nakon Vašeg boravka sa psom, iznos ćemo Vam vratiti..
Ako dolazite s psom, molimo vas da to unaprijed najavite kako bismo mogli adekvatno pripremiti sobu – Dog Welcome Kit.
MICE Brošura - preuzmite PDF

Konferencijske i banketne dvorane – plan kapaciteta, raspoloživosti i tlocrt dvorana – Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel - preuzmite PDF

Brošura - preuzmite PDF
Lokacija hotela:
Širina 42°37'24.35"S
Dužina 18°11'43.66"I

Lokacija hotela: Širina 42°37'24.35"S, Dužina 18°11'43.66"I

 
HOTEL FACT SHEET
(Preuzmite, 483.42 KB)