Premium Apartments Srebreno

Premium Apartments Srebreno smjestili su se u središtu mjesta Srebreno, na prvom i drugom katu istoimenog poslovnog stambenog centra. Smještajni kapaciteti obuhvaćaju 22 raskošno opremljena jednosobna i dvosobna apartmana, visoke kvalitete, funkcionalnosti i opremljenosti. Apartmani su okruženi živopisnom šetnicom te se nalaze 30 metara od mora i u neposrednoj blizini Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela.

Jedinstvena ponuda i osiguran parking

Uz vrhunski smještaj, prekrasno okruženje i jedinstvenu ponudu, gostima apartmana na raspolaganju stoje ugostiteljski sadržaji za rekreaciju Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela. U sklopu se nalazi i podzemna garaža s 90 mjesta, opremljena prema najmodernijim standardima, koja stoji na raspolaganju gostima apartmana te posjetiteljima centra Srebreno. Centar će osigurati i 11 mjesta za parkiranje na vanjskom parkiralištu.

Ekskluzivni poslovni prostori

Prizemlje zgrade Apartmana Srebreno sadrži  vrhunske poslovne prostore, suvremenog i funkcionalnog dizajna, izvrsne infrastrukturne opremljenosti, s 24-satnim nadzorom objekta. Prvoklasna lokacija, iznimna kvaliteta prostora idealna je za ekskluzivne trgovine ili urede.

Kako do apartmana

Dolazak do apartmana omogućen je glavnom prometnicom kroz mjesto, koja se potom spaja na Jadransku magistralu. Ispred centra će biti prostrani trg, ukrašen obiljem zelenila i cvijeća.