Newsletter

Posebne ponude

U Dubrovnik Riviera Hotelima možete pronaći veliki izbor posebnih ponuda i programa u svako doba godine. Za vas smo pripremili niz posebnih ponuda bilo da želite kvalitetan i povoljan smještaj u Dubrovniku, last minute ponudu ljetovanja ili miran obiteljski odmor.

Pripremili smo i posebne ponude prilikom organizacije kongresa, poslovnih sastanaka i team building aktivnosti za vašu tvrtku i poslovne partnere. Za sve vaše proslave i vjenčanja iskusno osoblje hotela pobrinut će se za najsitnije detalje.

Izaberite neke od najpovoljnijih aranžmana za idealan vikend u Dubrovniku!

Hotel Astarea

 • Gurmanski doživljaj u Mlinima

  Iskoristite priliku za uživanje u bogatoj gastronomskoj ponudi dubrovačkog kraja, autohtonim jelima koja se spravljaju prema stoljećima čuvanim, tradicionalnim recepturama, a pripremljenima od strane vrhunskih šefova kuhinje. Pridružite nam se i osjetite sve okuse i mirise Dalmacije!
  više
 • Vjenčanja i proslave u Dubrovniku

  Ako planirate domjenak, vjenčanje, poslovni ručak, proslavu obljetnice ili večernju zabavu oslonite se na iskustvo i profesionalnost osoblja hotela Astarea.
  više

Hotel Mlini

 • Otisnite se na gastronomsko putovanje!

  Otisnite se na pravo gastronomsko putovanje kroz vrhunske restorane dubrovačke rivijere i okusite najbolje tradicionalne hrvatske i međunarodne specijalitete uz jedinstven pogled na Jadransko more i obalu. Cijena paketa počinje već od 359 eura za dvije osobe. 
  više
 • Romantičan bijeg na jug Hrvatske

  Provedite nezaboravan romantični odmor sa svojom boljom polovicom u intimnom okruženju hotela Mlini. Cijena romantičnog paketa počinje već od 356 eura za dvije osobe.
  više
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Dubrovnik Riviera Hotela.

Garantiramo najbolju cijenu!

Kada rezervirate preko naše web stranice – najbolja moguća cijena je zagarantirana! Ako nađete nižu cijene prije ili unutar 24h nakon što ste rezervirali svoju hotelsku sobu, mi obećajemo primijeniti navedenu nižu cijenu, te Vam pokloniti dodatnih 5% popusta na cijenu!