Newsletter

Posebne ponude

U Dubrovnik Riviera Hotelima možete pronaći veliki izbor posebnih ponuda i programa u svako doba godine. Za vas smo pripremili niz posebnih ponuda bilo da želite kvalitetan i povoljan smještaj u Dubrovniku, last minute ponudu ljetovanja ili miran obiteljski odmor.

Pripremili smo i posebne ponude prilikom organizacije kongresa, poslovnih sastanaka i team building aktivnosti za vašu tvrtku i poslovne partnere. Za sve vaše proslave i vjenčanja iskusno osoblje hotela pobrinut će se za najsitnije detalje.

Izaberite neke od najpovoljnijih aranžmana za idealan vikend u Dubrovniku!

Hotel Astarea

 • Early bird paketi 2019. - Rezervirajte sada i uštedite!

  Ne propustite rezervirati na vrijeme i ugrabiti posebne popuste za ranu rezervaciju ljetnih paketa! Ljeto 2019. se bliži...
  više
 • Vjenčanja i proslave u Dubrovniku

  Ako planirate domjenak, vjenčanje, poslovni ručak, proslavu obljetnice ili večernju zabavu oslonite se na iskustvo i profesionalnost osoblja hotela Astarea.
  više
 • Gurmanski doživljaj u Mlinima

  Iskoristite priliku za uživanje u bogatoj gastronomskoj ponudi dubrovačkog kraja, autohtonim jelima koja se spravljaju prema stoljećima čuvanim, tradicionalnim recepturama, a pripremljenima od strane vrhunskih šefova kuhinje. Pridružite nam se i osjetite sve okuse i mirise Dalmacije!
  više

Hotel Mlini

 • Romantičan bijeg na jug Hrvatske

  Provedite nezaboravan romantični odmor sa svojom boljom polovicom u intimnom okruženju hotela Mlini. Cijena romantičnog paketa počinje već od 356 eura za dvije osobe.
  više
 • Otisnite se na gastronomsko putovanje!

  Otisnite se na pravo gastronomsko putovanje kroz vrhunske restorane dubrovačke rivijere i okusite najbolje tradicionalne hrvatske i međunarodne specijalitete uz jedinstven pogled na Jadransko more i obalu. Cijena paketa počinje već od 359 eura za dvije osobe. 
  više
Newsletter
Sve najnovije vijesti pronađite na newsletteru Dubrovnik Riviera Hotela.

Garantiramo najbolju cijenu!

Kada rezervirate preko naše web stranice – najbolja moguća cijena je zagarantirana! Ako nađete nižu cijene prije ili unutar 24h nakon što ste rezervirali svoju hotelsku sobu, mi obećajemo primijeniti navedenu nižu cijenu, te Vam pokloniti dodatnih 5% popusta na cijenu!