Turistički kompleks Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. nalazi se na dubrovačkoj rivijeri u neposrednoj blizini Dubrovnika i zračne luke Ćilipi. Kompleks je smješten neposredno uz morsku obalu slikovitoga Župskog zaljeva odnosno dubrovačke rivijere, daleko od prometne buke, a opet tako blizu prekrasnom Dubrovniku, u mjestima Srebreno i Mlini. Kompleks se sastoji od novo izgrađenog raskošnog Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela te novo izgrađenih Premium Apartmana Srebreno i restauriranih Villa Srebreno te novo obnovljenog Hotela Astarea, novo izgrađenog hotela Mlini te Villa Mlini, smještenih u Mlinima. Cjelokupan kompleks raspolaže kapacitetom od preko 750 smještajnih jedinica na dubrovačkoj rivijeri. Svi objekti kompleksa smješteni na najatraktivnijim lokacijama neposredno uz more. Svi objekti gostima pružaju vrhunski odmor na prekrasnoj lokaciji uz panoramski pogled na more, opuštajući mediteranski ugođaj i bogatu gastronomsku ponudu s tradicionalnim, autohtonim jelima.

Iskustvo i znanje stečeno dugotrajnim bavljenjem turizmom, želja za pružanjem savršene usluge i profesionalno osoblje jamstvo su savršenog odmora nedaleko bisera Jadrana, Dubrovnika.

Gostima stoji na raspolaganju novo izgrađeni luksuzni hotel Sheraton Dubrovnik Riviera u Srebrenom, koji ima 251 sobu i apartman, dva restorana, dva bara, prostrani wellnesss i SPA kompleks te jednu od najvećih hotelskih kongresnih dvorana u Hrvatskoj. Ville Srebreno okupljaju prostrane i moderne apartmane u tri autentične, u potpunosti renovirane ville u gradiću Srebreno, pored Dubrovnika. Villa Srebrenka, Villa Lovorka i Villa Supetar nude novoobnovljene i vrhunski opremljene apartmane kategorije 4* . Novo izgrađeni Apartmani Srebreno su kompleks od dvadeset i dva raskošno opremljena, moderna jednosobna ili dvosobna apartmana, smješteni je u središtu Srebrenog.

U mjestu Mlini gostima stoji na raspolaganju novo izgrađeni boutique hotel Mlini u Mlinima, s 85 moderno uređenih soba, obnovljeni Hotel Astarea s 303 sobe s udobnim krevetima i 4 apartmana ugodnog interijera s pripadajućim balkonom i pogledom na more. Ville Mlini sadrže ukupno 36 moderno opremljenih apartmana, smještenih uz samu morsku obalu. Kompleks Hoteli dubrovačka rivijera d.d. nudi svojim gostima pregršt ponuda i sadržaja koji će jamčiti idiličan odmor u srcu dubrovačke rivijere.