Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. su hotelijersko-trgovačko društvo sa sjedištem u mjestu Mlini udaljenom 10 kilometara od Dubrovnika. U vlasništvu društva su Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera u Srebrenom te Astarea, Hotel Mlini, ville Mlini i Villa Lučić u Mlinima, koje gostima pružaju vrhunski odmor na prekrasnoj lokaciji uz panoramski pogled na more, opuštajući mediteranski ugođaj i bogatu gastronomsku ponudu s tradicionalnim, autohtonim jelima.

Smješteni uz samu morsku obalu slikovitog Župskog zaljeva, daleko od prometne buke ali ipak blizu Dubrovnika i zračne luke, naši smještajni kapaciteti nude idealan omjer bogatog sadržaja i vrhunskog odmora. Iskustvo i znanje stečeno dugotrajnim bavljenjem turizmom, želja za pružanjem savršene usluge i profesionalno osoblje naša su garancija za vaš savršen odmor.

Na raspolaganju vam je novo izgrađeni luksuzni hotel Sheraton Dubrovnik Riviera u Srebrenom, novo izgrađeni boutique hotel Mlini u Mlinima, s 85 moderno uređenih soba, novouređeni Hotel Astarea s 303 sobe s udobnim krevetima i 4 apartmana ugodnog interijera s pripadajućim balkonom i pogledom na more. Ville Mlini sadrže ukupno 36 apartmana, a Villa Lučić ima tri moderno uređena apartmana opremljenima sa svim što vam je potrebno za idiličan odmor u Dubrovniku.
Novo izgrađeni Apartmani Srebreno su kompleks od dvadeset i dva raskošno opremljena, moderna jednosobna ili dvosobna apartmana, smješteni je u središtu Srebrenog. Ville Srebreno okupljaju prostrane i moderne apartmane u tri autentične, u potpunosti renovirane ville u gradiću Srebreno, pored Dubrovnika. Villa Srebrenka, Villa Lovorka i Villa Supetar nude novoobnovljene i vrhunski opremljene apartmane kategorije 4* .