Hoteli Dubrovačka rivijera na danima vjenčanja u Zagrebu!
2017-01-18
Rezervirajte svoje vjenčanje iz snova!

Kako i priliči najromantičnijem mjesecu u godini, u subotu, 11. veljače 2017. godine od 11h do 17h, održati će se, već tradicionalni, 5.-i zaredom događaj Naše Vjenčanje u prostorijama The Westin Zagreb hotela – u kompletno renoviranim dvoranama na poznatom 17. katu hotela, sa spektakularnim pogledima na čitav grad.

Ove će godine grupacija HUP-Zagreb predstaviti raznoliku ponudu svadbenih svečanosti sa svoja četiri, već dobro poznata zagrebačka hotela, The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb te International, ali i po prvi puta predstaviti svoje dubrovačke dragulje, uključujući novootvoreni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel.

Posjetitelji će se tako moći, na jednom mjestu, informirati o raznovrsnim i raskošnim ponudama za vjenčanje, razgledati svečane postave stolova s prijedlozima maštovitih cvjetnih dekoracija, okusiti najfinije svadbene jelovnike, te se savjetovati sa stručnjacima za organizaciju vjenčanja i odabrati opciju koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama. Na sajmu će se, također, predstaviti dubrovačka rivijera kao idealna destinacija za Vaš medeni mjesec.

Dođite i zabavite se planirajući svoj dan iz snova, uz savjete i pomoć profesionalnih organizatora vjenčanja!

Vidimo se u subotu, 11. veljače od 11h u The Westin Zagreb hotelu!

ULAZ I PARKING SU BESPLATNI!

The Westin Zagreb hotel, 17.kat
Subota, 11. veljače 2017., 11h – 17h

Za više informacija, molimo kontaktirajte weddings@hup-zagreb.hr ili +385 (0)1 3658-459.