Hotel Astarea osvojio prestižnu nagradu!
2016-10-01
 Jet2holidays, treći po veličini tour operator u Velikoj Britaniji, dodijelio je hotelu Astarea nagradu za vrhunsku kvalitetu.

'Hotel Quality Awards' nagrade se dodjeljuju jednom godišnje hotelima koji su dobili vrlo pozitivne povratne informacije od strane klijenata u Jet2holidays destinacijama. Ukoliko hoteli imaju visoke ocijene zadovoljstva gostiju te mali broj pritužbi u anketama, kvalificiraju se za ovu prestižnu nagradu.

Uz nedavno obnovljeni bazen, prekrasan pogled na obližnje otoke i dubrovačku rivijeru, te prijateljsku i personaliziranu uslugu, hotel Astarea je vrlo popularan među Jet2holidays kupcima u Velikoj Britaniji.

Zoe Towers, voditelj proizvoda u Jet2holidays, izjavio je iduće: "Primili smo izvrsne povratne informacije naših klijenata za hotel Astarea kroz cijelu 2015.godinu. Sa zadovoljstvom smo timu hotela Astarea predali nagradu za kvalitetu."

Dragan Baričić, generalni direktor hotela Astarea, rekao je: "Rad u ugostiteljstvu nam omogućava stvaranje nezaboravnih trenutaka u životima naših gostiju; zaista mi je drago vidjeti da uspijevamo u tome. "

Jet2holidays nudi aranžmane za odmor u Hotelu Astarea u Mlinima, u Hrvatskoj s polazištem s osam zračnih luka u Velikoj Britaniji: Belfast, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, London Stansted, Manchester i Newcastle.