Svečano otvorenje Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela i Hotela Mlini
2015-10-02
U petak, 02. listopada 2015., održana je svečana ceremonija povodom otvorenja Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela i Hotela Mlini, čime je obilježena finalna faza projekta Hoteli Dubrovačka rivijera d.d., te završna faza jedne od najvećih investicija u nacionalni turizam.

Projekt HUP-a Zagreb, vlasničke kompanije Hoteli Dubrovačka rivijera d.d., obuhvatio je izgradnju novog Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela te pratećih villa i objekata u Srebrenom, izgradnju novog Hotela Mlini i Villa Mlini u Mlinima, kao i temeljitu adaptaciju hotela Astarea, također u Mlinima. Ovom je svečanošću obilježena završna faza cjelokupnog projekta.

Svečanom otvorenju Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela nazočili su brojni uzvanici iz svijeta politike i gospodarstva. Uz prigodne govore predsjednika Uprave Hoteli Dubrovačka rivijera d.d., Kristiana Šustara, predsjednika Uprave HUP-a Zagreb d.d., Anđelka Leke te premijera Republike Hrvatske, Zorana Milanovića, nazočnima su se obratili i ministar turizma Darko Lorencin, podpredsjednik grupacije Starwood, Robert Koren, župan Župe Dubrovačke, Silvio Nardelli te zamjenik župana Davorko Obuljen.
Anđelko Leko, je između ostalog, istaknuo ne samo simbolično već i stvarno značenje svečane ceremonije za cijelu grupaciju i sve koji su uključeni u projekt. Naime, HUP- ZAGREB d.d. je u proteklih 10 godina bio suočen s nizom poteškoća povezanih s ovim projektom, ali su sve do zadnje uspješno savladane. G. Leko je iskoristio ovaj trenutak kako bi se zahvalio svima koji su doprinijeli uspješnom završetku cijelog investicijskog programa.

Naš tim profesionalaca je bio na raspolaganju svim gostima koji su bili zainteresirani u obilazak i prezentaciju hotela te svih popratnih usluga. Uzvanici su uživali u bogatom glazbenom programu uz ponudu vrhunskih delicija inspiriranih spojem moderne kuhinje i aroma dubrovačke regije.
Vrhunac večeri je obilježio spektakularan vatromet koji je raznobojno oslikao ovaj veliki trenutak.

Galerija fotografija sa svečanog otvorenja Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela se nalazi ovdje.