• Hoteli Dubrovačka rivijera na danima vjenčanja u Zagrebu!

  Rezervirajte svoje vjenčanje iz snova!

  Kako i priliči najromantičnijem mjesecu u godini, u subotu, 11. veljače 2017. godine od 11h do 17h, održati će se, već tradicionalni, 5.-i zaredom događaj Naše Vjenčanje u prostorijama The Westin Zagreb hotela – u kompletno renoviranim dvoranama na poznatom 17. katu hotela, sa spektakularnim pogledima na čitav grad.
  18.01.2017
  više
 • CERTIFIKAT IZVRSNOSTI ZA SHERATON DUBROVNIK RIVIERA HOTEL

  TripAdvisor

  CERTIFIKAT IZVRSNOSTI ZA SHERATON DUBROVNIK RIVIERA HOTEL

  Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel još je jednom prepoznat kao vrhunski hotel za svoje goste te mu je dodijeljen Trip Advisor 2017 certifikat izvrsnosti.

  #CertificateofExcellence
  21.06.2017
  više
 • Jet2Holidays Quality Award 2016. za hotel Astareu

  Hvala, dragi gosti, na svim prekrasnim povratnim informacijama i komentarima koje dodjeljujete našem hotelu, jer smo dobili nagradu za vrhunsku kvalitetu u 2016, Jet2Holidays Quality Awards 2016!

  05.07.2017
  više
 • Dubrovnik Riviera Hotels i Sat za planetu Zemlju

  Ove godine Hoteli Dubrovačka Rivijera d.d. ponosno sudjeluju u globalnoj inicijativi Sat za planet Zemlju. Ove subote, 25. ožujka 2017. od 20:30 do 21:30 gasimo svjetla i muziku te se pridružujemo milijuna diljem svijeta kako bi odaslali bitnu poruku o važnosti očuvanja energije i brige za planet. Ne propustite ovu priliku i priključite se ovoj plemenitoj inicijativi. Darujte jedan sat našem predivnom planetu.
  25.03.2017
  više
 • Održana Reboot konferencija!

  NAJVEĆA REGIONALNA GAMERSKA KONFERENCIJA U HOTELIMA DUBROVAČKE RIVIJERE

  S ponosom objavljujemo da je proteklog tjedna, 17.4.2017. započela najveća regionalna gamerska konferencija, Reboot development u Hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera. Vodeći ljudi industrije čiji prihodi prelaze preko 100 milijardi dolara, održali su niz predavanja i radionica o trendovima u gamerskoj industriji. Gosti konferencije su smješteni u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu, ali i u hotelima Mlini, Astarea, Ville Mlini. Cjelokupni je Dubrovnik Riviera Hotels bio kompleks utočište i tabor za polaznike ove elitne konferencije.
  24.04.2017
  više
 • Hotel Astarea ima najboljeg barmena u Dubrovačko - neretvanskoj županiji

  Na nedavno održanom natjecanju za najboljeg barmena dubrovačke regije, barmen hotela Astarea, Ivo Kirk, osvojio je prvo mjesto u kategoriji Bitter Truth te kao ukupni pobjednik natjecanja.
  Najbolji barmeni iz Dubrovačko-neretvanske županije imali su priliku pokazati svoje vještine u spravljanju koktela. U regionalnom natjecanju sudjelovalo je 28 barmena u nekoliko kategorija miksologije i flaira.
  Ova je nagrada dokaz profesionalnog pristupa radu osoblja hotela Astarea, entuzijazma zaposlenika te poštivanja najviših standarda kvalitete usluge u hotelijerstvu te predstavlja dodatnu motivaciju za budućnost svih zaposlenika. Hotel Astarea s ponosom ističe nagradu svojeg barmena koji nastavlja sa zadovoljstvom spravljati vrhunske koktele za goste hotela.
  12.05.2017
  više