• SHERATON DUBROVNIK RIVIERA HOTEL DOBIO PRESTIŽNU NAGRADU ZA SVOJU KONGRESNU PONUDU

  NAGRADA "TURISTIČKA PRIZMA" – ZA NOVU KVALITETU U TURIZMU

  Redakcija Turističke prizme iz Beograda je prije punih 20 godina povela akciju “Za novu kvalitetu u turizmu”. Od samog početka ideja vodilja je bila podizanje razine kvalitete turističkih usluga i unapređenje i poticaj inovativnih poduhvata u turističkoj industriji. Turistička je prizma nagrada koja je specifična po tome što okuplja niz vrsnih i renomiranih turističkih novinara iz regije (Slovenija, Hrvatska, BIH, Srbija, Crna Gora i Makedonija), koji, nakon pomnog razmatranja dodjeljuju nagradu, Turističku prizmu, najboljim hotelima u regiji, u nekoliko kategorija.
  23.10.2017
  više
 • Dubrovnik Riviera Hotels i Sat za planetu Zemlju

  Ove godine Hoteli Dubrovačka Rivijera d.d. ponosno sudjeluju u globalnoj inicijativi Sat za planet Zemlju. Ove subote, 25. ožujka 2017. od 20:30 do 21:30 gasimo svjetla i muziku te se pridružujemo milijuna diljem svijeta kako bi odaslali bitnu poruku o važnosti očuvanja energije i brige za planet. Ne propustite ovu priliku i priključite se ovoj plemenitoj inicijativi. Darujte jedan sat našem predivnom planetu.
  25.03.2017
  više
 • Održana Reboot konferencija!

  NAJVEĆA REGIONALNA GAMERSKA KONFERENCIJA U HOTELIMA DUBROVAČKE RIVIJERE

  S ponosom objavljujemo da je proteklog tjedna, 17.4.2017. započela najveća regionalna gamerska konferencija, Reboot development u Hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera. Vodeći ljudi industrije čiji prihodi prelaze preko 100 milijardi dolara, održali su niz predavanja i radionica o trendovima u gamerskoj industriji. Gosti konferencije su smješteni u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu, ali i u hotelima Mlini, Astarea, Ville Mlini. Cjelokupni je Dubrovnik Riviera Hotels bio kompleks utočište i tabor za polaznike ove elitne konferencije.
  24.04.2017
  više
 • Hotel Astarea ima najboljeg barmena u Dubrovačko - neretvanskoj županiji

  Na nedavno održanom natjecanju za najboljeg barmena dubrovačke regije, barmen hotela Astarea, Ivo Kirk, osvojio je prvo mjesto u kategoriji Bitter Truth te kao ukupni pobjednik natjecanja.
  Najbolji barmeni iz Dubrovačko-neretvanske županije imali su priliku pokazati svoje vještine u spravljanju koktela. U regionalnom natjecanju sudjelovalo je 28 barmena u nekoliko kategorija miksologije i flaira.
  Ova je nagrada dokaz profesionalnog pristupa radu osoblja hotela Astarea, entuzijazma zaposlenika te poštivanja najviših standarda kvalitete usluge u hotelijerstvu te predstavlja dodatnu motivaciju za budućnost svih zaposlenika. Hotel Astarea s ponosom ističe nagradu svojeg barmena koji nastavlja sa zadovoljstvom spravljati vrhunske koktele za goste hotela.
  12.05.2017
  više
 • TripAdvisor svrstao Sheraton Dubrovnik u 25 najboljih hotela!

  Novi biser dubrovačke rivijere, otvoren 2015., često nazivan najbolji Sheratonov hotel na Mediteranu, ostvario je još jedno u nizu priznanja - uvršten je u društvo najboljih luksuznih hotela u Hrvatskoj u 2017. godini! 
  25.01.2018
  više
 • Hotel Mlini u Telegraphovom vodiču najboljih hotela na Mediteranu!

  Telegraph je uvrstio hotel Mlini u stručni vodič najboljih hotela na Mediteranu!
  11.11.2016
  više