• Studenti Sveučilišta u Dubrovniku posjetili Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

  Tijekom aktivnosti koja se održavala u hotelu "Dani otvorenih vrata", a u sklopu terenske nastave studenata, hotel Sheraton Dubrovnik Riviera posjetili su studenti Sveučilišta u Dubrovniku, i to studenti prve i druge godine diplomskog sveučilišnog studija Poslovna ekonomija (kolegij Korporativno upravljanje i Poslovno vođenje) te prve godine preddiplomskog stručnog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija, kolegij Osnove menadžmenta.
  13.12.2018
  više
 • Dubrovnik Riviera Hotels i Sat za planetu Zemlju

  Ove godine Hoteli Dubrovačka Rivijera d.d. ponosno sudjeluju u globalnoj inicijativi Sat za planet Zemlju. Ove subote, 25. ožujka 2017. od 20:30 do 21:30 gasimo svjetla i muziku te se pridružujemo milijuna diljem svijeta kako bi odaslali bitnu poruku o važnosti očuvanja energije i brige za planet. Ne propustite ovu priliku i priključite se ovoj plemenitoj inicijativi. Darujte jedan sat našem predivnom planetu.
  25.03.2017
  više
 • Održana Reboot konferencija!

  NAJVEĆA REGIONALNA GAMERSKA KONFERENCIJA U HOTELIMA DUBROVAČKE RIVIJERE

  S ponosom objavljujemo da je proteklog tjedna, 17.4.2017. započela najveća regionalna gamerska konferencija, Reboot development u Hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera. Vodeći ljudi industrije čiji prihodi prelaze preko 100 milijardi dolara, održali su niz predavanja i radionica o trendovima u gamerskoj industriji. Gosti konferencije su smješteni u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu, ali i u hotelima Mlini, Astarea, Ville Mlini. Cjelokupni je Dubrovnik Riviera Hotels bio kompleks utočište i tabor za polaznike ove elitne konferencije.
  24.04.2017
  više
 • Hotel Astarea ima najboljeg barmena u Dubrovačko - neretvanskoj županiji

  Na nedavno održanom natjecanju za najboljeg barmena dubrovačke regije, barmen hotela Astarea, Ivo Kirk, osvojio je prvo mjesto u kategoriji Bitter Truth te kao ukupni pobjednik natjecanja.
  Najbolji barmeni iz Dubrovačko-neretvanske županije imali su priliku pokazati svoje vještine u spravljanju koktela. U regionalnom natjecanju sudjelovalo je 28 barmena u nekoliko kategorija miksologije i flaira.
  Ova je nagrada dokaz profesionalnog pristupa radu osoblja hotela Astarea, entuzijazma zaposlenika te poštivanja najviših standarda kvalitete usluge u hotelijerstvu te predstavlja dodatnu motivaciju za budućnost svih zaposlenika. Hotel Astarea s ponosom ističe nagradu svojeg barmena koji nastavlja sa zadovoljstvom spravljati vrhunske koktele za goste hotela.
  12.05.2017
  više
 • Sheraton Dubrovnik Riviera hotel je nagrađen nagradom izvrsnosti - British Airways Holidays Customer Excellence Award, 2017.

  Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel su prepoznali gosti British Airways Holidays kao hotel koji pruža vrhunsku kvalitetu usluge te iskustvo. Hotel je prepoznat kao jedan od 350 najbolje ocijenjenih hotela u 2017.,

  s ukupnim rezultatom za Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel: 9.3 od 10. Nagrada se temelji na ocjenama gostiju agencije British Airways Holidays koji su boravili u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera u 2017. godini.

  Sheraton Dubrovnik je ponosan na ovu nagradu koja naglašava našim gostima kontinuiranu predanost izvrsnosti usluge, kako do sada, tako i u budućnosti.

  Više o nagradi možete pročitati ovdje.


  29.03.2018
  više
 • Reboot Develop Blue 2019 conference

  Reboot Develop Blue 2019 conference

  Event date: April 11 - 13, 2019

  Venue: Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

  The boutique game developers and games industry conference of Europe

  http://www.rebootdevelop.hr/

  Group rate available until April 11, 2019.  Subject to availability.

   

   

   

  18.05.2018
  više