Dubrovnik Riviera Hotels je jedinstveno odmaralište s više od 750 smještajnih jedinica različitih cjenovnih kategorija. Odmaralište uključuje luksuzni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, boutique hotel Mlini, hotelski i bazenski kompleks Astarea, prostrane apartmane u šarmantnim vilama Mlini te vilama i apartmanima Srebreno.
Dubrovačka rivijera idealno je odredište za obitelji s djecom, romantičan vikend za zaljubljen, ali i za održavanje i sudjelovanje na poslovnim sastancima i konferencijama. Rivijera je smještena na savršenoj lokaciji između gradskih zidina Dubrovnika i Međunarodne zračne luke. Pozivamo Vas da istražite skrivene plaže, netaknutu prirodu i prekrasne uvale duž obale.
 • Hotel Astarea

  Hotel Astarea, smješten je u slikovitom naselju Mlini, na dubrovačkoj rivijeri, nedaleko Dubrovnika. Svojim funkcionalnim dizajnom te autentičnim dalmatinskim ugođajem, hotel Astarea se u cijelosti prilagođava zahtjevima svojih gostiju. Hotel je idealan za sve one koji traže mirno utočište od ubrzanog životnog tempa kako bi se opustili i prepustili svim čarima jadranske obale. Smješten na samoj obali mora, svojom bogatom tradicionalnom gastronomskom ponudom, otvorenim i zatvorenim bazenom, spa zonom te mnoštvom drugih sadržaja pruža relaksirajući odmor na jugu Hrvatske.

  Poštovani gosti, večera iz sklopa polupansiona se služi u hotelu Astarea u vremenu između 19 i 21; nakon tog perioda dobrodošli ste u naše restorane Konoba te restoran Oleander, koji se nalaze u sklopu kompleksa Astarea, gdje možete naručiti a la carte večeru, o svom trošku (trošak a la carte večere nije uključen u polupansion)


  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije soba i apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična soba ili apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.

  Također, molimo da imate na umu da se sobe koje su smještene u aneksu hotela Astarea nalaze 150 metara od recepcije hotela. Gornji katovi aneksa hotela nisu dostupni dizalom, već stepenicama.


  više
 • Hotel Mlini

  Boutique hotel Mlini, smješten uz mediteransku šetnicu, u slikovitom mjestu Mlini u blizini hotela Astarea, nudi kvalitetan mediteranski odmor uz pogled na kristalnu morsku pučinu i spektakularne zalaske sunca. Na raspolaganju vam je 85 moderno opremljenih soba s balkonom i potpunim ili djelomičnim pogledom na more, te 6 apartmana i soba u tradicionalnoj, kamenoj Villi Jelić. Hotel Mlini je otvoren na početku ljeta 2015. godine, a već je postao omiljena destinacija za opuštajući odmor u modernom okruženju na dubrovačkoj rivijeri. Poznat po vrhunskoj usluzi i besprijekornom dizajnu, hotel Mlini pravi je moderan dragulj na jugu Hrvatske.

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije soba i apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična soba ili apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.


  više
 • Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

  Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, smješten na spektakularnoj dubrovačkoj rivijeri, predstavlja luksuzni resort na samoj obali Jadranskog mora. Hotel nudi 251 moderno i raskošno opremljenih soba i apartmana s balkonima i predivnim pogledom na more ili gusto mediteransko raslinje. Opustite se u vanjskim ili unutarnjim bazenima, zaigrajte tenis na vanjskim terenima te isprobajte najbolje lokalne i međunarodne specijalitete u našim vrhunskim restoranima i barovima uz jedinstveni pogled na kristalno čisto Jadransko more.

  Politika check in/check out: 
  Check in - 15 h, check out - 12 h. 

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije soba i apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična soba ili apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.

  više
 • Ville Mlini

  Novoizgrađeni kompleks apartmana, pod imenom Villas Mlini, smjestio se uz hotel Astarea. Svojom ponudom od sveukupno 36 funkcionalno-opremljenih apartmana te 3 prostrana apartmana u Villi Lučić, čine pravi mali raj za relaksirajući odmor. Ukoliko ste se zasitili tipičnog hotelskog odmora i želite doživjeti novo, drugačije iskustvo, Villas Mlini idealan su izbor za Vas. Uživajte u privatnosti vlastitog doma i prednostima hotelskih usluga, poput wellness centra, bazena i saune te širokog gastronomskog izbora.

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije villa informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična villa koja se nalazi na navedenoj fotografiji.

  više
 • Beach Češke Banje - najavljujemo

  Plažni objekt ''Češke banje'' postat će vaše omiljeno mjesto za jedinstven odmor i provod iz snova. Uz potpunu rekonstrukciju, ova će ekskluzivna plaža svim gostima osigurati bogatu ponudu s mnoštvom pratećih sadržaja. Ljetne sportske aktivnosti i vodeni sportovi, sunčanje uz najdraži koktel modernog lounge bara ili jednostavno odmor uz lagani povjetarac s mora samo su neke od aktivnosti koje ćete moći izabrati na plažnom objektu ''Češke banje''.
  više
 • Ville Srebreno

  Novo restaurirane vile, u blizini Dubrovnika, svojim prostranim i luksuznim apartmanima čine savršenu kombinaciju suvremenih trendova i arhitektonskog nasljeđa lokalnog kraja. Kompleks čine tri raskošno uređene vile; Villa Srebrenka koja nudi odabir tri dvosobna apartmana s pogledom na more; Villa Lovorka koja nudi izbor između šest jednosobnih ili dvosobnih apartmana s pogledom na more ili park te Villa Supetar s četiri jednosobna i dvosobna apartmana s balkonom i pogledom na more.
  Besplatan brzi Internet, osiguran parking , usluge Shine Spa centra u sklopu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela te očaravajuće mediteransko okruženje, samo su neke od razloga zašto su Villas Srebreno idealna destinacija za Vaš odmor iz snova.

  Gosti Villa Srebreno slobodni su koristiti:

  •  Shine Spa zona uključuje upotrebu unutarnjeg bazena uz nadoplatu dnevne karte za spa, koja se može kupiti na Spa recepciji 
  Posebna ponuda - doručak u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu!
  Dragi gosti Villa Srebreno, za Vas nudimo i posebnu ponudu - doručak u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera, uz nadoplatu od 18 Eura.

  *Dragi gosti, molimo imajte na umu da Premium Apartmani Srebreno i Ville Srebreno nisu dio branda Sheraton i ne nude sadržaje i usluge prema Sheraton brandu standardu.
  Također, molimo imajte na umu da je vanjski bazen Sheraton Dubrovnik Riviera hotela namijenjen samo za goste navedenog hotela.


  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije villa informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična villa koja se nalazi na navedenoj fotografiji.

  više
 • Premium Apartments Srebreno

  U samom središtu mjesta Srebreno, očekuje Vas višenamjenski moderni centar s 22 raskošno opremljena jednosobna i dvosobna apartmana, visoke kvalitete i funkcionalnosti. Premium Apartments Srebreno okruženi su prekrasnom mediteranskom šetnicom te udaljeni svega 30 metara od mora. Besplatan brzi Internet, garaža i osiguran parking te usluge Shine Spa centra u sklopu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela samo su neke od prednosti Apartmana Srebreno.

  Gosti Premium Apartmana Srebreno slobodni su koristiti:
  • Shine Spa zona uključuje upotrebu unutarnjeg bazena uz nadoplatu dnevne karte za spa, koja se može kupiti na Spa recepciji

  *Dragi gosti, molimo imajte na umu da Premium Apartmani Srebreno i Ville Srebreno nisu dio branda Sheraton i ne nude sadržaje i usluge prema Sheraton brandu standardu. Također, molimo imajte na umu da je vanjski bazen Sheraton Dubrovnik Riviera hotela namijenjen samo za goste navedenog hotela.

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identičan apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.
  više