Restorani i gastronomija Villa Srebreno

Pizza & Snack Bar Supetar

Klasična brza, ali i zdrava jela, spravljena isključivo od lokalnih, svježih, sezonskih namirnica pripremat će za Vas naše iskusno osoblje. Pizze sa sezonskih povrćem, sendviči i juhe te ostale brze, ali zdrave delicije stajat će u ponudi Pizza & Snack Bara Supetar

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

A la carte restoran Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela, terasom s koje se pruža pogled na magično plavetnilo Jadrana, pružat će vrhunsku domaću i međunarodnu kuhinju, s posebnim naglaskom na autohtona jela juga, spravljena od domaće, jadranske ribe te plodova mora.


Lounge bar

Kava i novine tijekom dana te raznobojni kokteli navečer - Lounge bar Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela stoje Vam na raspolaganju za opuštanje uz brojne napitke i delikatesne zalogaje.

Cafe & Lounge Bar

Nekoliko bezbrižnih koraka od prema Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu, uz šetnicu u hladu i cvijeću nalazi se Vila Borovka, odnosno Cafe & Lounge bar. Bezbrižno ispijanje kave, listanje novina ili pijuckanje koktela učinit će Vaše trenutke dokolice ležernim i ugodnim.

Vila Srebrenka

Konoba se nalazi, također, nedaleko Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela, u Vili Srebrenki i oduševit će Vas ponudom ribljih jela i vina te ostalih delicija tipičnih za ovaj kraj, koja najbolje odražavaju stoljetni trud, rad i ljubav prema hrani i moru lokalnog čovjeka.

Snack bar Supetar

Ukusni i brzi zalogaji, spravljenih od kvalitetnih, sezonskih namirnica, tjestenine i zdravi "zeleni" sendviči te topli i hladni napitci spremaju se za Vas u Vili Supetar.