Dubrovnik Riviera Hotels is a unique resort, with over 750 accommodation units of different price categories. The resort includes the luxurious Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, boutique hotel Mlini, hotel and pool complex Astarea, spacious apartments in charming Villas Mlini and modern Villas and Apartments Srebreno.
Dubrovnik Riviera is an ideal destination for families with children, romantic weekends with your better half or business meetings and conferences. Located in a perfect location between Dubrovnik city walls and the International airport, you are invited to explore the hidden beaches, untouched nature and beautiful bays spread out along the coast.
 • Hotel Astarea

  Hotel Astarea, smješten je u slikovitom naselju Mlini, na dubrovačkoj rivijeri, nedaleko Dubrovnika. Svojim funkcionalnim dizajnom te autentičnim dalmatinskim ugođajem, hotel Astarea se u cijelosti prilagođava zahtjevima svojih gostiju. Hotel je idealan za sve one koji traže mirno utočište od ubrzanog životnog tempa kako bi se opustili i prepustili svim čarima jadranske obale. Smješten na samoj obali mora, svojom bogatom tradicionalnom gastronomskom ponudom, otvorenim i zatvorenim bazenom, spa zonom te mnoštvom drugih sadržaja pruža relaksirajući odmor na jugu Hrvatske.

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije soba i apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična soba ili apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.  više
 • Hotel Mlini

  Boutique hotel Mlini, smješten uz mediteransku šetnicu, u slikovitom mjestu Mlini u blizini hotela Astarea, nudi kvalitetan mediteranski odmor uz pogled na kristalnu morsku pučinu i spektakularne zalaske sunca. Na raspolaganju vam je 85 moderno opremljenih soba s balkonom i potpunim ili djelomičnim pogledom na more, te 6 apartmana i soba u tradicionalnoj, kamenoj Villi Jelić. Hotel Mlini je otvoren na početku ljeta 2015. godine, a već je postao omiljena destinacija za opuštajući odmor u modernom okruženju na dubrovačkoj rivijeri. Poznat po vrhunskoj usluzi i besprijekornom dizajnu, hotel Mlini pravi je moderan dragulj na jugu Hrvatske.

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije soba i apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična soba ili apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.


  više
 • Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

  Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, smješten na spektakularnoj dubrovačkoj rivijeri, predstavlja luksuzni resort na samoj obali Jadranskog mora. Hotel nudi 251 moderno i raskošno opremljenih soba i apartmana s balkonima i predivnim pogledom na more ili gusto mediteransko raslinje. Opustite se u vanjskim ili unutarnjim bazenima, zaigrajte tenis na vanjskim terenima te isprobajte najbolje lokalne i međunarodne specijalitete u našim vrhunskim restoranima i barovima uz jedinstveni pogled na kristalno čisto Jadransko more.
  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije soba i apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična soba ili apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.  više
 • Villas Mlini

  Novoizgrađeni kompleks apartmana, pod imenom Villas Mlini, smjestio se uz hotel Astarea. Svojom ponudom od sveukupno 36 funkcionalno-opremljenih apartmana te 3 prostrana apartmana u Villi Lučić, čine pravi mali raj za relaksirajući odmor. Ukoliko ste se zasitili tipičnog hotelskog odmora i želite doživjeti novo, drugačije iskustvo, Villas Mlini idealan su izbor za Vas. Uživajte u privatnosti vlastitog doma i prednostima hotelskih usluga, poput wellness centra, bazena i saune te širokog gastronomskog izbora.

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije villa informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična villa koja se nalazi na navedenoj fotografiji.

  više
 • Beach Češke Banje - najavljujemo

  Plažni objekt ''Češke banje'' postat će vaše omiljeno mjesto za jedinstven odmor i provod iz snova. Uz potpunu rekonstrukciju, ova će ekskluzivna plaža svim gostima osigurati bogatu ponudu s mnoštvom pratećih sadržaja. Ljetne sportske aktivnosti i vodeni sportovi, sunčanje uz najdraži koktel modernog lounge bara ili jednostavno odmor uz lagani povjetarac s mora samo su neke od aktivnosti koje ćete moći izabrati na plažnom objektu ''Češke banje''.
  više
 • Villas Srebreno

  Novo restaurirane vile, u blizini Dubrovnika, svojim prostranim i luksuznim apartmanima čine savršenu kombinaciju suvremenih trendova i arhitektonskog nasljeđa lokalnog kraja. Kompleks čine tri raskošno uređene vile; Villa Srebrenka koja nudi odabir tri dvosobna apartmana s pogledom na more; Villa Lovorka koja nudi izbor između šest jednosobnih ili dvosobnih apartmana s pogledom na more ili park te Villa Supetar s četiri jednosobna i dvosobna apartmana s balkonom i pogledom na more.
  Besplatan brzi Internet, osiguran parking , usluge Shine Spa centra u sklopu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela te očaravajuće mediteransko okruženje, samo su neke od razloga zašto su Villas Srebreno idealna destinacija za Vaš odmor iz snova.

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije villa informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identična villa koja se nalazi na navedenoj fotografiji.


  više
 • Apartmani Srebreno

  U samom središtu mjesta Srebreno, očekuje Vas višenamjenski moderni centar s 22 raskošno opremljena jednosobna i dvosobna apartmana, visoke kvalitete i funkcionalnosti. Apartmani Srebreno okruženi su prekrasnom mediteranskom šetnicom te udaljeni svega 30 metara od mora. Besplatan brzi Internet, garaža i osiguran parking te usluge Shine Spa centra u sklopu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela samo su neke od prednosti Apartmana Srebreno.

  Dragi gosti, molimo imajte na umu da su fotografije apartmana informativnog karaktera i nema jamstva da će Vam biti dodijeljena za boravak identičan apartman koji se nalazi na navedenoj fotografiji.
  više