Hotel Mlini

Hotel Mlini****, izgrađen 2015., sa svojim sadržajima i uslugama, te uz pogled na očaravajuću morsku pučinu i zalazak sunca, koji se pružaju iz hotela, prava je oaza mira i relaksacije u blizini Dubrovnika. Smješten uz mediteransku šetnicu, pored živopisnog mjesta Mlini te uz neposrednu blizinu malih skrivenih plaža, ovaj je hotel pravi izbor za opuštajući odmor.

U hotelu Mlini na raspolaganju vam je 85 raskošno opremljenih soba s balkonom i pogledom na more. Uz vrhunski odmor, uživat ćete i u jedinstvenoj gastronomskoj ponudi hotela.


Villa Jelić

Villa Jelić dio je novog hotela Mlini u kojoj možete rezervirati četiri ekskluzivna apartmana te dvije sobe s panoramskim pogledom na more i Dubrovačku rivijeru.
Tijekom boravka u apartmanima i sobama Ville Jelić možete koristiti besplatan brzi bežični internet, satelitsku televiziju te sve ostale pogodnosti i sadržaje koje nudi kompleks Hotela Dubrovačka Rivijera. Također, naše iskusno, ljubazno i profesionalno osoblje bit će vam na raspolaganju za vrijeme cijelog vašeg boravka u Villi Jelić. 

Lokacija hotela

Hotel Mlini i Villa Jelić smješteni su na spektakularnoj dubrovačkoj rivijeri, u pitoresknom mjestu Mlini. Objekti su smješteni na samoj obali, uz more te su okruženi hladom stoljetnih platana i mediteranskog raslinja.

Rekreacija

Gosti hotela Mlini i Ville Jelić mogu uživati u svim ponudama hotela Astarea, koji se nalazi 2 minute laganog hoda od hotela i vile. U sklopu hotela Astarea možete uživati u prostranom otvorenom bazenu, ali i zatvorenom bazenu s grijanom morskom vodom, spa zoni sa saunom, i teretanom.
Posebno mjesto zauzimaju restorani i barovi, koji se nalaze između hotela Astarea i Mlini te stoje na raspolaganju gostima oba hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se prekrasna šljunčana plaža, a temperatura mora ljeti je oko 25 stupnjeva.

Tijekom vašeg boravka u hotelu Mlini i u Villi Jelić na raspolaganju su vam:

  • Besplatan brzi bežični internet
  • Besplatni parking je dostupan u krugu Hotela Astarea
  • Restorani s bogatom gastronomskom ponudom: Restoran Agava te Lobby Bar - smješteni u Hotelu Mlini, te Restoran Astarea i Konoba Astarea, smješteni u Hotelu Astarea te Pizzeria Mlini, nedaleko Hotela Mlini te Oleander Beach Bar
  • Business centar
  • Fitness & wellness centar sa saunom te kozmetičkim tretmanima - dostupno u hotelu Astarea
  • Frizerski salon za žene i muškarce - dostupno u hotelu Astarea
  • Vanjski i unutarnji veliki bazen - dostupno u hotelu Astarea (hotel Astarea je u neposrednoj blizini)
  • Vanjski dječji bazen i igralište - dostupno u hotelu Astarea
  • Usluge pranja i glačanja rublja - dostupno u hotelu Astarea
  • Mjenjačnica - dostupno u hotelu Astarea


Brošuru pogledajte OVDJE