Premium Apartments Srebreno

Premium Apartments Srebreno smjestili su se u središtu mjesta Srebreno, na prvom i drugom katu istoimenog poslovnog stambenog centra. Smještajni kapaciteti obuhvaćaju 22 raskošno opremljena jednosobna i dvosobna apartmana, visoke kvalitete, funkcionalnosti i opremljenosti. Apartmani su okruženi živopisnom šetnicom te se nalaze 30 metara od mora i u neposrednoj blizini Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela.

Posebna ponuda - doručak u Sheraton Dubrovnik Riviera Hotelu! 
Dragi gosti Premium apartmana Srebreno, za Vas nudimo i posebnu ponudu - doručak u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera, uz nadoplatu od 18 Eura. 

Gosti Premium Apartmana Srebreno slobodni su koristiti:
• Shine Spa zona uključuje upotrebu unutarnjeg bazena uz nadoplatu dnevne karte za spa, koja se može kupiti na Spa recepciji


Pravila za dovođenje kućnih ljubimaca - psi

Psi težine do 18 kg su dobodošli, uz prethodnu najavu. Boravak psa u sobi se naplaćuje 76 kn po noći.
Vaš pas treba ostati na uzici izvan gostinjske sobe, a njegov boravak nije dozvoljen u bilo kojem prostoru u kojem se poslužuju hrana i piće, uključujući i područja bazena. Ako dolazite s psom, molimo vas da to unaprijed najavite.

*Dragi gosti, molimo imajte na umu da Premium Apartmani Srebreno i Ville Srebreno nisu dio branda Sheraton i ne nude sadržaje i usluge prema Sheraton brandu standardu. Također, molimo imajte na umu da je vanjski bazen Sheraton Dubrovnik Riviera hotela namijenjen samo za goste navedenog hotela. 

Jedinstvena ponuda i osiguran parking

Uz vrhunski smještaj, prekrasno okruženje i jedinstvenu ponudu, gostima apartmana na raspolaganju stoje ugostiteljski sadržaji za rekreaciju Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela. U sklopu se nalazi i podzemna garaža s 90 mjesta, opremljena prema najmodernijim standardima, koja stoji na raspolaganju gostima apartmana te posjetiteljima centra Srebreno. Centar će osigurati i 11 mjesta za parkiranje na vanjskom parkiralištu.

Ekskluzivni poslovni prostori

Prizemlje zgrade Apartmana Srebreno sadrži  vrhunske poslovne prostore, suvremenog i funkcionalnog dizajna, izvrsne infrastrukturne opremljenosti, s 24-satnim nadzorom objekta. Prvoklasna lokacija, iznimna kvaliteta prostora idealna je za ekskluzivne trgovine ili urede.

Kako do apartmana

Dolazak do apartmana omogućen je glavnom prometnicom kroz mjesto, koja se potom spaja na Jadransku magistralu. Ispred centra će biti prostrani trg, ukrašen obiljem zelenila i cvijeća.