Rekonstrukcija apartmana, hotela i restorana za ugodan boravak u 2013.
2012-06-29
Kako bismo gostima pripremili što bolju ponudu te ugodan boravak u našim hotelima, ove se zime pripremamo na potpunu rekonstrukciju hotelskih apartmana, restorana te vanjskog bazena. Tako će već predsezona 2013. godine biti prepuna novih sadržaja koji će gostima pružiti kvalitetan odmor.

Tradicionalno opremljene apartmane zamijenit ćemo modernim uređenjem interijera te apartmanske terase s jedinstvenim pogledom na more. Gosti će biti u mogućnosti izabrati između 39 apartmana službene kategorizacije 4 zvjezdice. Na raspolaganju će im stajati spavaća soba s dnevnim boravkom, kuhinjom i već spomenutom terasom. Veliki prostor opskrbljen potrebnim uređajima i tehničkim pomagalima postat će dom svakom gostu na putovanju u ovo mediteransko područje.

U sklopu kompleksa sagraditi ćemo i vanjski bazen te ga okružiti zelenilom i prirodnim materijalima, drvom i kamenom za što ugodniji boravak. Novi bazen površine 315 m² s dječjim bazenom od 50 m² te popločenom terasom i pogledom na more bit će mirno okruženje za sve goste koji ne preferiraju odlazak na prepune plaže te koji žele s djecom provoditi vrijeme u uređenom dječjem igralištu. Kupanje i sunčanje u hotelskom okruženju u svakom trenutku moći će zamijeniti odlaskom u obližnji apartman ili kušanjem gastronomske ponude u novouređenom restoranu između bazena i plaže. Dubrovački slani i slatki specijaliteti pripremljeni od strane vrhunskih kuhara zadovoljit će ukuse svakog gosta. Na izboru će biti mnoga tradicionalna i moderna jela, riblji i mesni specijaliteti te raznolike slastice. Okusi karakteristični za Dubrovnik i dubrovačko područje u novom će okruženju ostaviti poseban dojam.

2013. će godina donijeti mnoga preuređenja na zadovoljstvo svakog gosta, stoga ne zaboravite na vrijeme rezervirati svoju oazu mira za sljedeći godišnji odmor.