Kako biste što kvalitetnije iskoristili vaše slobodno vrijeme te si priuštili najbolji provod i zabavu tijekom odmora na Dubrovačkoj rivijeri nudimo mogućnost organiziranja izleta duž Dubrovačke rivijere mini busom ili autobusom, te razgledavanje lokaliteta kako biste se na najbolji način upoznali s tradicijom i kulturom ovog jedinstvenog kraja.

Iznenadit će vas bogata povijest i folklorna tradicija koju dubrovačka župa njeguje stoljećima, a kući ćete ponijeti dragocjene uspomene.
 • Cavtat
  Rijetka su mjesta poput Cavtata koja na tako malom prostoru pružaju posjetitelju tako mnogo. Prirodne ljepote, bogato kulturno i povijesno nasljeđe, također i ostali standardi turističke ponude usklađeni sa zahtjevima turista, čine ga jednom od najatraktivnijih destinacija na Jadranu.
  više
 • Lokrum
  Malo je turista koji prilikom posjeta Dubrovniku i njegovoj okolici ne odluče razgledati i otok Lokrum, koji se tako prometnuo zasigurno najpoznatiji i najposjećeniji otok u dubrovačkoj okolici. Riječ je o posebnom rezervatu šumske vegetacije koji će vas oduševiti svojim raslinjem.
  više
 • Elafiti
  Osim istinski prekrasne prirode kojom dominira subtropsko i mediteransko raslinje, Elafitski otoci tijekom povijesti bili su omiljena ljetovališta dubrovačkih plemićkih obitelji o čemu svjedoče brojni ljetnikovci i dvorci.
  više
 • Centar Dubrovnika
  Često nazivan "biser Jadrana", Dubrovnik je grad u kojem je zaštićeno čak 1436 povijesnih građevina. Prošećite Stradunom do samog centra prepunog crkvi i spomenika kulture, a zatim se uputite na srednjovjekovne zidine s kojih se pruža nevjerojatan pogled na grad i otoke koji ga okružuju.
  više