Sadržaji i usluge hotela Astarea

Tijekom vašeg boravka u Hotelu Astarea možete iskoristiti niz usluga koje će olakšati i upotpuniti boravak u hotelu.


Prijevoz i izleti

Izleti u Dubrovnik i duž Dubrovačke rivijere: ukoliko želite želite razgledati okolicu ili stići do određene destinacije nudimo uslugu prijevoza, mogućnost transfera mini busom ili brodom kao i uslugu rent-a-car-a. U ponudi su razni izleti brodom ili busom kako bi vaše turističko iskustvo bilo što potpunije i raznovrsnije.


Bogata gastronomska ponuda

U hotelu Astarea očekuje vas bogata gastronomska ponuda. Počastite se lokalnim specijalitetima spravljenima prema tradicionalnim recepturama ili se opustite uz koktele i umirujuć pogled na more. Konoba Astarea nudi spoj tradicionalne hrane i mediterananske kuhinje.


Spa, fitness & wellness

Iskusite opuštajuće trenutke u našem wellness centru, hotelskom bazenu s grijanom morskom vodom, vanjskom bazenu ili u kristalno čistom moru nadomak hotela.

Ukoliko želite svoje slobodno vrijeme provesti u hotelu na usluzi vam je spa zona s finskom saunom, a nudimo i širok spektar masaža i tretmana od kojih izdvajamo: anti-stress masažu, švedsku masažu, sportsku masažu te masažu toplim kamenjem.

Naš fitness centar kompletno je opremljen različitim spravama za kardio i vježbe snage.


Vjenčanja u Dubrovniku

Organizirajte svoje vjenčanje u Dubrovniku i bajku pretvorite u stvarnost... Povijesni grad, pogled na more i romantičan zalazak sunca jedinstvena su kulisa za vaš događaj života, a prostrane dvorane u hotelu Astarea pravi izbor za zabavu s najbližima. Iznesite svoje želje i s organizatorima u hoteu dogovorite uređenje, izbor gastronomskih delicija te ostale detalje.


Sastanci i konferencije

Hotel Astarea nudi mogućnost organizacije poslovnih sastanaka, kongresa i konferencija u prostranim i tehnički opremljenim dvoranama. Na raspolaganju vam stoji business centar u kojem možete razvijati svoje poslovanje i dogovarati nove projekte uz besplatan bežični internet. Ovaj hotel u blizini Dubrovnika vam osigurava jedinstvenu ponudu za cjelokupan poslovni događaj.